hirdetés

A gyilkosságban való részvételért anno elítélt Sz. Ferenc anno a Fidesz székházat oly lelkesen védő és milliók elött közismertté vált Fradi koordinátor elhagyta a zöld-fehér klubot. Sz. Ferenc miatt rengeteget támadták a klub elnökét ez tény. Többnyire alaptalanul. Most azonban váratlanul a szurkolói koordinátor maga döntött úgy, hogy távozik családi elfoglaltsága miatt. Más híresztelések szerint azonban Sz. Ferencnek mennie kellett, mert felmerült a gyanú, hogy a Fidesz pártigazgatójának és az FTC elnökének a nevével lehet, hogy visszaélt.

sz.ferenc

Sokat támadták a Fradi elnökét az egyik szurkolói koordinátor miatt, akit egyrészt jogerősen anno gyilkosságban való részvételért ítéltek el. Másrészt Sz. Ferenc neve az éjszakai életben és a rendőrség előtt is igen jól ismert volt. Harmadrészt pedig a Fidesz székháznál milliós ismertségre való fellépése sokakban felháborodást keltett, másokban szimpátiát. Főleg úgy, hogy a kormány intézkedései ellen csendes ülődemonstrációval tüntető fiatalokat zaklatott, inzultált több társával együtt. Természetesen önkéntes alapon tette mindezt a koordinátor sé bűncselekményt sem követett el viselkedésével, hisz ezt a gyors rendőrségi vizsgálatok meg is állapították anno.

Hogy miért távozott ily gyorsan és viharosan a klubtól Sz. Ferenc nem tudni de rejtélyes. Hisz miért hagyná ott valaki a jól fizető állását a mai nehéz világban? Főleg úgy, hogy jön a kisbabája, akinek anyagi biztonságot kellene teremteni. Miért hagyná ott valaki azt a munkát, ahol a hobbyja a melója nap mint nap , S miért hagyná ott valaki a szeretett klubját csak úgy ? Nos mi nem tudjuk és nem is értjük.  Az ő elmondása szerint azért döntött így, mert sűrű családi teendői lesznek.

Hosszas gondolkodás után arra az elhatározásra jutottam, hogy több időt szeretnék a családommal tölteni. Mivel párom babát vár. Így a Ferencvárosban betöltött munkakörömet háttérbe szorítom és az élet más pontján is szeretnék bizonyítani. – írta közösségi oldalán Sz. Ferenc.

A fradimob.hu szerint és más híresztelések szerint is Sz. Ferenc távozása mögött azonban egészen más áll. Elküldték azaz kirúgták a szurkolói koordinátort. Hogy miért ? Mert pénzt vett fel vállalkozóktól, hogy esetleg olyan kiváltásokat kapjanak, amit más földi halandó nehezen és, hogy esetleg komoly politikusokkal üzletemberekkel találkozhassanak.

Természetesen szerettük volna megkérdezni Sz. Ferencet is minderről de az általunk ismert számán egyelőre nem értük utol.

A fradimob szerint különböző vállalkozóknak Fideszes kapcsolataival hencegett, s az elnökre hivatkozott a koordinátor  és ez lett a veszte. Ezért borult ki a bili.

Az ügyben, hogy történt-e feljelentés nem tudni. Természetesen megkerestük a Fradi vezetését, hogy ők tettek-e feljelentést az ügyben vagy sem. Illetve szerettük volna az ő álláspontjukat is megismerni a koordinátor kilépésével kapcsolatosan, hogy minden pletykát eloszlassunk. egyelőre a feltett kérdéseinkre választ nem kaptunk.

( fotó: alfahír )