hirdetés

Rettegnek a hollywoodi sztártól, Charlie Sheentől a gyerekei. A színész két kislánya, Sam és Lola állítólag nem mernek apjuk közelébe menni, mert félnek a dühkitöréseitől.

sheen gyerekek

Az egész családi botrány akkor kezdődött, amikor Charlie a gyerekekkel együtt kidobatta anyjukat, Denise Richardsot a házából, ami miatt a színésznő 1,2 millió dollárra, azaz közel 350 millió forintra perelte a sorozatsztárt. A New York Post a bírósági iratokból származó információ szerint ezek után Sheen üzenetben fenyegette meg a lányát és a volt feleségét, mert az perelni mer és pénzt mer kérni tőle.

Felhívta Lolát, majd az üzenetrögzítőn édesanyjával együtt azzal fenyegette meg őket, hogy megöli az anyát, ha Richards nem vonja vissza a keresetet – árulta el a lapnak egy közeli ismerős. Charlie Sheenek azonban komoly anyagi problémái vannak, nem tud kifizetni ennyi pénzt kártérítésként, az utóbbi években ugyanis szinte az egész vagyonát elköltötte arra, hogy próbálja titokban tartani HIV-fertőzését.

Nagy veszteség lenne Sheen számára, ha volt neje megnyerné ezt a kártérítési pert. A sztár szerint persze a lányok amiatt félnek tőle, mert Denise Richards ellenük neveli, és nem engedi őket felügyelet nélkül a közelükbe, ami csak táplálja Sam és Lola ellenérzését. Egy biztos, sem ez a fenyegetés, sem a HIV-fertőzés kipattanása nem tett jót a gyerekeknek.