hirdetés

Magyarnak érzi magát, Katinka csoda edzője és férje Shane Tusup. Katinka szerelme nem titkolta, neki mindenes a neje, és azt sem, a saját klubjukban, reményeik szerint a módszereikkel mások is olyan sikeresek lehetnek majd mint Katinka.Úgy tűnik, a MÚSz elnöke mindenre választ kapott az eddig nem igazán kedvelt Tusup–Hosszú párostól.

hosszúkatinka

A nagy barátságból pedig semmi nem lesz, amíg Gyárfás az elnök. Ezt jelzi az is, hogy létrejön a saját klubjuk Katinkáéknak, ahol a sportolókkal majd megosztják a sikereik titkát.
Azonban Shane addig is imádja mint mindig nejét, aki neki a világmindenség.

– Ő életem szerelme. A legjobb barátom. Ő a mindenem. Örülök, hogy részese lehetek ennek az utazásnak. Azt mondtam neki négy éve, hogy ha kell, a továbbiakban én leszek az edződ, segítek neked a programodban. Segíteni akarok neked, nem érdekel, hogy mi lesz a munkám. Ha csak arra van szükséged, hogy valaki kikapcsolódjon veled, akkor ezt fogom tenni. Ezt a mai napig fenntartom. És ha úgy döntene, másik edzővel folytatná, abban is támogatnám, nagyon sokat jelent nekem, hogy részese lehetek ennek – közölte a csodaedző, Shane Tusup.
Az elmúlt négy év, amit Katinka és Shane átélt, benne a londoni olimpia utáni a hullámvölgyek, a közös sikerek, a közös megpróbáltatások, örömök és kudarcok, bizony mindenben közösen osztoztak.