hirdetés

Nem színészként, hanem zenészként lép fel. Az akcióhős Steven Seagal blueszenekarával érkezik a magyar fővárosba június végén, és tervei szerint a feleségét és hét gyermeke közül a legkisebbet, a négyéves Kunzangot is magával hozza.

Fergeteges ­show-t ígér a budapestieknek, amikor zenekarával, a Modern Art Orchestrával színpadra lép a Kongresszusi Központban.

Európában kevesebben ismernek blueszenészként, pedig előbb fogtam gitárt a kezemben, mint hogy színészkedni kezdtem volna. Kisgyerekkorom óta szeretem a zenét. Feketék között nőttem fel, akiknek többnyire nem volt pénzük, nem volt munkájuk, és nagy szegénységben éltek. Semmi másuk nem volt, csak a zene. Én köztük léteztem az utcán, hallgattam őket, és megtanítottak engem is gitározni. Szerencsés vagyok, hiszen a legnagyobb legendákkal, többek között BB Kinggel vagy John Lee Hookerrel játszhattam, turnézhattam. A zene elengedhetetlen része az életemnek, amely nélkül nem is tudnék létezni, de ugyanígy vagyok a színészettel is. -közölte Steven Segal.