hirdetés

Sean Penn közel a hatvanhoz nem bírja a magányt, ráadásul piszok jól néz ki, és így minden bizonnyal ennek is betudható, hogy egy bombázó 32 éves csaja van. Penn szerelmes fülig.

sean-penn-es-csajaA szerencsés hölgy nem más, mint a 24 éves Leila ­George D’Onofrio. Ismerős lehet a neve, ugyanis az édesapja, Vincent D’Onofrio a hazánkban is népszerű színész, hosszú éveken keresztül ő játszotta a főszerepet az Esküdt ellenségek: Bűnös szándék című sorozatban.

A két híresség kapcsolatáról egyelőre szinte semmit nem lehet tudni, annyi azonban feltételezhető, hogy egy közös munka alkalmával kezdődhetett a viszony. Leila D’Onofrio ugyanis szüleihez és Pennhez hasonlóan­ színészkedéssel keresi a kenyerét, hiszen 19 évesen Ausztráliába költözött, hogy ott tanult, majd további két évet húzott le a New York-i Lee Strasberg Intézetben. Bár a nagy szerepek elmaradtak, mivel igen kellemes hangszíne van, így gyakran hívják hangoskönyvek készítéséhez. Az egyik ilyen felvétel alkalmával találkozott Pennel is, ám kapcsolatuk a munka befejeztével is folytatódott.

Annyi bizonyos, hogy a pár rengeteg időt tölt együtt Los Angelesben, sőt nyaralni is együtt mentek. A képek tanúsága szerint nem is lehetne jobb a viszonyuk, bár kissé furcsa a helyzet, hiszen Penn akár az apja is lehetne az ifjú lánynak. D’Onofrio ugyanis egy évvel fiatalabb, mint a színész lánya, Dylan Penn. Nem kell sokáig számolgatni ahhoz, hogy kiderüljön: D’Onofrio azután született, hogy Penn 1989-ben elvált Madonnától. További számtani érdekesség, hogy a lány apja csupán egyetlen évvel idősebb, mint Penn. Persze mindez nem tesz semmit, ha valóban szeretik egymást. A rossz nyelvek szerint azonban ennek a románcnak sem lesz jó vége. A lányt féltik az erőszakos színésztől, míg Penn barátai attól tartanak, hogy Leila csak érdekből van a koros színésszel, és az a szándéka, hogy felkapaszkodik a hátán.

Penn két házasságot és tucatnyi hódítást tudhat maga mögött. Mióta 2009-ben elvált Robin Wrighttól, szinte csak futó kapcsolatai voltak. Gyengéd szálak fűzték Petra Nemcova modellhez, de Scarlett Johansson oldalán is többször látták. Charlize Theronnal pedig már az esküvőt tervezték, ám két év után zátonyra futott a kapcsolatuk.