hirdetés

Állítólag Friderikusz helyére próbálta beszervezni a csatorna, Bochkort és Jakupcseket az Összezárva című műsorba. A két médiaceleb azonban nemet mondott Hajdú Péter producer csapatának. A TV2  producere így nagy bajban van, mert rövid idő alatt két nézett műsora is, ha úgy tetszik, lehúzta a rolót.  szurikáta Bochkor

A Bors információi szerint amikor Friderikusz otthagyta a csatornát, az Összezárva Friderikusszal stábja már forgatásra kész volt, és az első három vendéggel, Geszti Péterrel, Hernádi Judittal és Csobot Adéllal már meg is állapodtak a részletekről. A lap úgy tudja, az utolsó pillanatig próbálták megmenteni a műsort a készítői, így Hajdú Péter producer is, ennek érdekében megkeresték Bochkor Gábort és Jakupcsek Gabriellát is, hogy vegye át a népszerű műsor vezetését, de mindketten visszautasították az ajánlatot.

Friderikusz korábban többek közt ezt írta közleményében: Nem leszek tehát a TV2 új Naplójának riportere, sőt, legnagyobb sajnálatomra arról is lemondok, hogy folytassam az Összezárva Friderikusszalt. A nézőktől pedig, akik szerették ezt a műsort, elnézést kérek, azok nevében is – mert ők úgysem fogják megtenni –, akik ismét, nem először, olyan helyzetet idéztek elő a TV2-nél, amelyet tisztességes és professzionális műsorkészítő már nem vállalhat.