hirdetés

Tiszta apja lett. A házvezetőnő és a hollywoodi izomkolosszus, Arnold Schwarzenegger házasságon kívüli gyermeke kiköpött apja, így a színész-kormányzó le sem tagadhatná Joseph-et.

joseph schwarzenegger

Loknis a haja, és nincs annyira kigyúrva. Csupán ennyi a különbség Arnold Schwarzenegger egykori önmaga, és az immár 18 esztendős Joseph között, aki miatt végül is 2011-ben tönkrement a testépítőből lett  négygyerekes filmsztár-politikus kirakatházassága.

Akkor eszméltem rá, hogy ez a gyerek tőlem van, amikor elkezdett rám hasonlítani – idézte fel Schwarzi a 60 Minutes interjújában, ahol azt is elmondta, hogy akkori házvezetőnőjük, Mildred Patricia Baena neki sem mondta meg, hogy fiának a színész lehet az apukája.

Ez a bizonyos hasonlóság az elmúlt években is egyre nőtt, és mintha Joseph rá is akarna játszani, hiszen most majdnem olyan hosszú a haja, mint Schwarzeneggernek volt a Conan, a barbár 1981-es forgatásán. Fogadjunk, hogy a hollywoodi producerek fejében már meg is született a Conan fia című film ötlete!