hirdetés

A síbalesete óta lábadozó német Forma–1-es legenda fia, Mick Schumacher apja nyomdokaiba lépett. Ismét nyert a tehetséges gyerek a német Forma–4-es bajnokságban. Mindezt pedig édesanyja szeme láttára tette, aki a végén elmosolyodott. Rég nem látott pillanat ez a Schumacher famíliánál, hisz Michael, a hétszeres világbajnok állapota sajnos nem javul.

kis schumi

Végre ismét van oka örömre, újra büszke lehet, s mosolyoghat Corinna Schumacher. A hétszeres F1-es világbajnok Michael felesége nagyon nehéz időszakot élt meg az elmúlt években, hiszen férje 2013 decemberében súlyos síbalesetet szenvedett, amely után agyműtétek tucatján esett át, s még mindig nem épült fel. Jelenleg svájci otthonukban ápolják, és a sportolót látogató barátok hol kedvezőbb, hol rémisztőbb hírekkel számolnak be állapotával kapcsolatban.

Közben gyermeke, Mick is autóversenyző lett, és idén az olasz és a német F4-es bajnokságban méreti meg magát. A hét végén az utóbbi sorozatban rendeztek versenyeket a Lausitzringen. A kis Schumi  pedig parádézott, hiszen szombaton mindkét futamot megnyerte. Ezzel az összetett pontversenyben a második helyen áll.

Nagyon örülök, hogy sikerült nyernem, hiszen nem könnyű ez a verseny, de nagyon motivált vagyok és mindent megteszek a győzelem érdekében – ünnepelt Mick Schumacher.

A hírügynökségi fotók és a helyszínről beszámoló Bild szerint a viadalt megtekintő Corinna újra büszkén és boldogan mosolygott, amikor gyermeke a dobogóra állhatott.

(Fotó: Bild)