hirdetés

Michael-Schumacher-012

Michael Schumacher december 29-i síbalesete óta, immár 100 nap telt el, egy héttel ezelőtt kezdett ébredezni a kómából. Menedzsere, Sabine Kehm legújabb közleményében arról adott hírt, hogy a Forma 1-es pilóta legjobb úton halad a gyógyulás felé: már a hangokra is reagál, sőt, időnként szemkontaktust is felvesz.

Schumacher menedzsere azért is adott ki hivatalos közleményt a világsajtónak, mert múlt héten – bár a pilóta állapota javult – a médiában több olyan híresztelés látott napvilágot, amiben negatívan nyilatkoztak a sportoló esélyeiről.

A grenoble-i kórház orvosi csapata szakadatlanul azon dolgozik, hogy a híresség minél hamarabb teljesen felépüljön. Kehm ugyanakkor megkérte a média képviselőit, hogy ne zaklassák a családot és a kórház dolgozóit, több információt Michael érdekében egyelőre nem áll módjukban adni.

Január 30. óta próbálják Schumachert felébreszteni a kómából, mindez azonban egy héttel ezelőttig nem járt sikerrel. Sporttársai, akik rendszeresen látogatják a hétszeres világbajnokot többet árultak el állapotáról.

Jean Alesi, az egykori F1 pilóta arról tájékoztatta az érdeklődőket, hogy a fájdalomingerekre jól reagál Schumi, mikor megcsípték összerándult.

Felipe Massa pedig már arról számolt be, hogy a német bajnok már kinyitotta szemét és a hangokra is reagál: abba az irányba néz, ahonnan szólnak hozzá.