hirdetés

Savazzák Toncsit
2014-10-03 08:39

Neki estek az egykori szépségkirálynőnek. A ma már politikai babérokra törő Toncsi a Facebookon sokak szerint a molett nőket gúnyolta egy fotóval és egy bejegyzéssel. Toncsi állítja, csak a dohányzás ártalmaira akarta felhívni a figyelmet. Ha ő lenne e nők főnöke, fenéken billentené őket. Tény régen Toncsi dögös volt de ma már ő sem egy top sexi bálvány.

balint_antonia

Az egykori szépségkirálynő és jelenlegi önkormányzati képviselő-jelölt lencsevégre kapott három hölgyet, akik egy fogyasztószalon előtt dohányzás közben beszélgettek. A képet feltette a Facebookra, alá pedig ezt írta: „Tegnap tárult elénk ez a látvány. A kép címe: REKLÁM ARCOK :)))”. A rajongói oldalát követők közül kevesen voltak vevők a humorára: tömegesen támadták őt. A hozzászólók legtöbbje szerint Antónia a hölgyek alkatára tett gúnyos megjegyzést, hiszen egy fogyasztószalon előtt állnak.
Nagyon sajnálom, hogy az emberek fejében nem az fordul meg először, hogy hogyan lehetne másokon segíteni .  A fotón a cigaretta volt a lényeg, a hölgyek súlyára nem tettem megjegyzést. Soha nem is tennék, hiszen magam is küzdöttem pluszkilókkal. De megütköztem a szépségszalon előtt dohányzó nők látványán. Ha én lennék a főnökük, biztos fenéken billentettem volna őket.- mondta Bálint Toncsi.