hirdetés

Katalin hercegné és Vilmos herceg álomszép csemetéi végigcukiskodták Kanadában a nekik rendezett pikniket. Sarolta és György jól érezték magukat, sőt elő lépéseit a kis hercegnő meg is tette egyedül. 


saroltaLassan véget ér a brit hercegi pár kanadai hivatalos látogatása, amelyre gyermekeiket, Saroltát és Györgyöt is magukkal vitték, azonban megérkezésük után sajnos egy programon sem láthattuk őket.

Csütörtökön azonban a victóriai kormányzói ház kertjében tartott ünnepségen mindkét csemete részt vett, és láthatóan nagy sikert aratott náluk a direkt az ő kedvükért felállított állatsimogató és a lufiállatokat készítő bohóc.
Sarolta hercegnő egy tündéri kék ruhácskába és ahhoz illő kardigánba volt felöltöztetve, amelyet hamar levetetett magáról édesanyjával, úgy belemelegedett a játékba a kutyusokkal és kisnyulakkal, a színes léggömbökről már nem is beszélve.

A pici lány egyébként nyilvánosan most tette meg első lépései és tündéri hangját is most hallatta először, amikor kérte a lufija kipukkasztását.
Bátyja, György herceg a szokásos térdzokni-rövidnadrág kombinációban és egy kötött kék pulóverben élvezte a hatalmas buborékfújókat és nem igazán tulajdonított nagy jelentőséget az őt bámulóknak, hiszen ő már igen tapasztalt, ha hivatalos eseményekről van szó.
A család kanadai látogatása vasárnap ér véget, akkor repülnek vissza az Egyesült Királyságba.