hirdetés

Kitiltották Katy Perryt Kínából – az igazán bizarr az, hogy miért. A ruhája miatt.
katy perryA szupersztár a Victoria’s Secret divatbemutatóján lépett volna fel Shanghaiban hétfőn, a szervezőknek azonban az utolsó pillanatban kell találniuk valakit az énekes helyére, ugyanis Katy Perry egyszerűen nem léphet be Kínába. Mindezzel a 33 éves popcsillag is csak akkor szembesült, amikor már az elutazást szervezte. Azonban a kitiltásnál is meredekebb az, hogy mindezt mivel indokolta a kommunista állam: egy virágos ruhával!

Egész konkrétan Katy Perry 2015-ös tajvani koncertjén viselt napraforgós ruháját kritizálták – a napraforgó ugyanis a Kína-ellenes tüntetők csoportjának jelképe. Az énekesnő bűnlajstromán emellett az is szerepelt, hogy a tajvani zászlót lengette – nem túl meglepő módon ugyancsak az ottani koncerten. Ez utóbbi Perrynek nyilván egyszerű showelem volt, a kínaiak azonban politikai üzenetet láttak benne, csakúgy, mint a sztár ruhaválasztásában is.

Egyébként nem csak Perry akadt fenn a hatóságok szűrőjén – a show modelljei közül többek közt Gigi Hadidot sem engedik be, testvére, Bella viszont fellép majd az első kínai Victoria’s Secret Fashion Show-n.