hirdetés

Az Erzsébet híd budai hídfőjénél, a Gellért-hegy lábánál található a közel 500 éves világhírű Rudas Gyógyfürdő, amely a közeli források gyógyvizét felhasználva segíti a feltöltődést. A gyógyfürdő legújabb szárnyában a legmodernebb technikával, európai színvonalú, ugyanakkor a hely hagyományait maximálisan tiszteletben tartó fürdőélmény mellett Aqua bárral, valamint a tetőn egy páratlan kilátást biztosító panoráma medencével és az emeleten a Rudas Bistro nemzetközi-magyar fúziós konyhával és bérelhető rendezvényhelyszínként is várja a vendégeket.

 

Rendezvények egyedülálló környezetben

A világviszonylatban is egyedülálló panorámájú Rudas Bistro a legmodernebb rendezvénytechnikával kibérelhető üzleti találkozókra, sajtótájékoztatókra, állófogadásokra, networking vagy termékbemutató eseményekre, karácsonyi céges rendezvényekre vagy akár privát, családi eseményekre, születésnapokra, esküvőkre.

A Rudas Bistro eltérő befogadóképességű termei különleges környezetet nyújtanak: a Penrose terem 40-60 fő, a Juventus körpanorámás terem 60-80 fő, a Szuper panoráma terasz 24 fő befogadására alkalmas, de igény esetén az egész étterem, sőt a teljes Rudas Gyógyfürdő is rendelkezésedre áll, ha még extrémebb rendezvény élményt keresel.

A Rudas Bistro technikai felszereltsége is adott a tökéletes rendezvény lebonyolításához:
• professzionális zenekari hangosítás, DJ pult
• motorikus diszkó fények
• mikrofon hangosítás Bluetooth kapcsolattal (250 W)
• beépített projektorok és vászon (2 db)
• állványon nagyképernyős LCD TV Blu-Ray lejátszóval
• zárt, vezeték nélküli média hálózat Chromecast bridge technológiával az étterem minden részén azonos teljesítmény fokkal (20 megabit/sec)
• teljes lefedettségű vendég wifi hálózattal (20 megabit/sec)
• vezeték nélküli nyomtatási/szkennelési és fénymásolási lehetőség
• külön erősítővel és panoráma hangzással ellátott különterem, hermetikusan zárható ajtóval
Izgalmas kulináris élmény

A tökéletes rendezvény elengedhetetlen része a magas minőségű menüsor. A Rudas Bistro a különleges rendezvényhelyszín mellett ezt is biztosítja: szezonális a’la cart étlappal, nemzetközi és újragondolt modern magyar ételsorral várja a vendégeit. A korszerűen berendezett konyha és a legfrissebb alapanyagokkal dolgozó képzett séf és csapata garancia a lehető legmagasabb minőségre. A Rudas Bistro séfje és csapata a felmerülő speciális igényeket is töretlen lelkesedéssel és hatalmas szaktudással elégíti ki nap mint nap.

2 főtől egészen 122 főig, egy ebédtől egészen a zártkörű, exkluzív rendezvényekig – válaszd a Rudas Bistrot, és élvezd a kiváló ételeket, megfűszerezve a világviszonylatban is egyedülálló dunai panorámával.

Merülj el velük az exkluzív rendezvény élményben!