hirdetés

A hollywoodi fenegyerek Mickey Rourke is elmondta a véleményét a Deep-Heard per kapcsán. A mr már szét botokszolt Rourke együtt érez Johnny Deepel, mert őt is vádolták már meg ártatlanul ami a karrierjét bizony kettétört.

 

„Én sok éve ismerem Johnnyt, de sosem kerültem hozzá igazán közel. Csak annyit tudok mondani, hogy egyszer én is voltam olyan helyzetben, amikor olyasmivel vádoltak, amit nem tettem meg. Ez több évvel visszavetette a karrierem, és rossz hírbe hozott engem” – mesélt együttérzéséről a 69 éves sztár a Piers Morgan Uncensored című műsorában hétfőn.

Rourke vélhetőleg volt feleségére, a modell Carré Otisra utalt, aki azt állította, a 80-as évek szívtiprója bántalmazó volt vele, és azzal fenyegetőzött, hogy megöli magát, ha nem megy hozzá.

„Végül kiderült az igazság, de csak azután, hogy elvesztettem a szerepeimet. Ezért sajnálom, ha valakit egy aranyásó próbál lekaszálni” – folytatta az Rourke, utalva Deppre és Heardre.

Amikor a műsorvezető megkérdezte, Rourke mit gondol, Heard egy aranyásó-e, a színész így válaszolt: „Kib*szottul igen”.

Mint arról mi is beszámoltunk , Depp 2019-ben 50 millió dolláros rágalmazási pert indított a 36 éves Heard ellen, miután a nő a Washington Postnak írt egy véleménycikket a családon belüli erőszak túléléséről. A nő 2020-ban 100 millió dollárra perelte vissza a férfit. A bíróság ítélete nem is olyan régen született meg, ami kimondta, hogy Johnny Deppet alaptalanul rágalmazta meg volt felesége bántalmazással, ezért Deppnek 10 millió dollár kártérítést és 5 millió dollár büntető kártérítést ítéltek meg.

Depp a kirobbant botrány miatt – Rourke-hoz hasonlóan – egymás után veszítette el a szerepeit. Legnagyobb franchise-ából, a Karib-tenger kalózaiból és a Harry Potter világában játszódó Legendás állatok filmekből is kipenderítették őt.

Rourke véleménye a Depp kontra Heard ügyről nem az egyetlen ellentmondásos téma volt, amiről a műsorban beszélt. Tom Cruise-t például „jelentéktelennek” nevezte annak ellenére, hogy a Top Gun 60 éves sztárja idén nagy pénzt kaszált a mozikban a Maverick című film folytatásával.

 

( A.J.)