hirdetés

A juhászból lett milliárdos rossz bőrben van, és az is lehet, hogy igen beteg. A hosszú börtönévek, a sok tárgyalás okozta stressz, úgy tűnik, megtette nem jó hatását Stadler Józsefnél, az ismert akasztói vállalkozónál, aki nemrég szabadult.

stadler

Nem kizárt, hogy daganatos betegség áttétjei miatt kellett vele Szegedre sietni. Bár ezt a rossz hírt egyelőre senki sem kommentálta. Tény, hogy Stadler József, az akasztóiak csillagszemű juhásza nincs jól. Legutóbb a Blikknek ezt nyilatkozta.

Tele vagyok tervekkel, de ugyanakkor azt is tudom, hogy meghalni küldtek haza – nyilatkozta elcsukló hangon Stadler József.

A Blikk szerint a börtönből nemrég szabadult akasztói exmilliárdost két nappal ezelőtt súlyos állapotban szállították kórházba. Úgy sejtik, a vállalkozó hasnyálmirigye miatt lett rosszul, és az sem kizárt, hogy daganatos áttétek jelentkeztek nála.

Több vizsgálaton is átestem, CT-n és MRI-n. Az orvosom megvizsgált, és eléggé csóválta a fejét. Remélem, még nincs itt a vég – mesélte a férfi, aki orvosai tanácsa ellenére inkább elhagyta a kórházat.