hirdetés

C. Ronaldo döntött. Vagy ő megy, vagy az edző.  Mint ismeretes, súlyos, 4-0-s vereséget szenvedett hazai pályán a Real Madrid labdarúgócsapata az FC Barcelona elleni bajnokin, így hatpontos hátrányba kerültek Ronaldóék a riválissal szemben. Lapértesülések szerint Cristiano Ronaldo kapcsolata annyira megromlott Rafa Benítezzel, hogy jelezte a klubnak, vagy az edző megy, vagy ő.  

ronaldo-benitez

Eddig sem kedvelték egymás, de külföldi lapértesülések szerint jelenleg abszolút mélyponton van Cristiano Ronaldo és Rafa Benítez kapcsolata. Az nyilvánvaló volt, hogy a Real Madrid hazai, Barcelona elleni 4-0-s zakójának lesz még utóélete, az első lépést úgy tűnik, Ronaldo tette meg, aki a La Gazetta dello Sport szerint ultimátumot adott a klubvezetésnek. A portugál világklasszis jelezte Florentino Pérez elnöknek, hogy Benítez irányítása alatt nem marad a klubnál, és azt kérte, bocsássák el az edzőt.

A Marca szerint csak az a kérdés, hogy mikor lépi meg a klub ezt: most vagy csak júniusban. Azt ugyanis biztosra lehet venni, hogy Benítezzel nem számol hosszú távon a klub. Az írás szerint azonban Pérez szeretné nyugodtan, higgadt fejjel elemezni a történteket. Azaz a hét folyamán beszél majd a játékosokkal, az edzővel és a vezetőséggel, és csak úgy hozza meg döntését.