hirdetés

A Juventus sztárjátékosa Ronaldo is elkapta a koronavírust. A világhírű focista szerencsére tünetmentes, de a karanténba vonulása miatt ki kell hagynia a szerdai válogatott meccset. Sőt lehet a Fradi ellen sem lép pályára.

 

Elkapta a koronavírust Cristiano Ronaldo, a Juventus portugál sztárjátékosa. A pozitív tesztje miatt most újratesztelték a teljes portugál válogatottat, de rajta kívül nem találtak más fertőzöttet, így a csapat kiállhat a Svédország elleni szerdai meccsre.

Ronaldo ugyan tünetmentes, de azért az élete nem problémáktól mentes: Olaszországban jogi eljárás vár rá, ugyanis megsértette a karanténszabályokat. Október elején a teljes Juventus gárdát karantén alá rendelték, mert két koronavírus-fertőzöttet találtak a csapatnál. A már nem először karanténba rendelt Ronaldo és néhány csapattársa azonban nem várta meg a teszt eredményét, és elhagyták a karanténjukként szolgáló hotelt. A törvényszegésben gyakran jeleskedő Ronaldo azért tette ezt, hogy a válogatottal edzhessen a svédek elleni Nemzetek Ligája mérkőzésen, amin a jelek szerint most mégsem lehet ott.

Ronaldo lehet a Fradi ellen sem játszhat, mert a szabályok szerint , ahogy meggyógyult hat étig nem kaphat egyetlen sportoló sem versenyengedélyt. A koronavírus ugyanis szövödményeket okoz.

(Turi )