hirdetés

Nem teljesült Ronaldo álma. Marad az edző. A Real Madrid elnöksége hivatalosan is megerősítette posztján Rafa Benítezt. A Barca elleni 4-0-s vereség után sokan azonnali változtatást követeltek, de hiába. Így kérdés, hogy akkor a sztár CR7 megy ?

rafa benitez

Bár a súlyos El Classico-vereség után mindenki a távozását sürgette, mégis marad a Real Madrid vezetőedzője Rafa Benítez. Így akik a francia futballzseni, Zidane érkezését jósolták, egyelőre tévedtek. Mint ahogy Ronaldo sem túl boldog, hisz hiába kérte, követelte a mestere leváltását, úgy tűnik, süket fülekre talált.

Maximálisan megbízunk benne, mindenben támogatjuk – mondta a tegnapi sajtótájékoztatón Florentino Pérez, a királyi gárda elnöke.

Kérdés, mennyire marad töretlen a bizalom egy újabb vereség után, a madridi nép türelme ugyanis elfogyott. Ők az utánpótláscsapat edzőjét, Zinedine Zidane-t látnák legszívesebben a kispadon. A legenda azonban egyelőre kéreti magát.

Nem kell kapkodom. Hosszú utat kell még bejárnom, mire az első csapatot irányíthatom – nyilatkozta Zizou, aki Carlo Ancelotti segítőjeként már dolgozott az első csapattal.