hirdetés

Megszületett a celeb pár Irina Shayk és Bradley Cooper babája. A kicsi a People magazin információi szerint két héttel ezelőtt jött világra. Szülei egyelőre nem hozták nyilvánosságra sem a nevét és a nemét sem. Irina korábban a Real Madrdi sztárjának Ronaldónak volt a kedvese.

bradley-irina shayek babaNagyon úgy tűnik, hogy megszületett 2017 legújabb sztárbabája. irina Shayek orosz modell és Bradlye Cooper  első gyermeke a People magazin információi szerint két héttel ezelött jött világra. A szülők egyelőre nem hozták nyilvánosságra sem a nevét, se a baba nemét. Ez utóbbit egyébként a szülés pillanatáig maguk a szülők sem tudták: szerették volna ugyanis, ha meglepetés lesz babájuk neme.

Egy a családhoz közel álló forrás a People-nek elmondta, Irina nagyon élvezte a terhességet, boldogan figyelte, ahogy első gyermeke növekszik a pocakjában. A modell a várandósság alatt nem mondott le semmiről, és igyekezett a lehetőségeihez mérten aktív kismama maradni. A jól értesült barát elárulta, Irina a terhessége alatt is rendszeresen járt edzésekre.