hirdetés

Edvin Marton magyar származású világhírű hegedűművész rockzenekarával adja elő legújabb albuma, a Rock Symphony dalait 2016. április 17-én a Budapesti Kongresszusi Központban az év crossover koncertjén.

edvinmarton2

Felejthetetlen, izgalmas koncertshow keretein belül hallhatja először élőben a magyar közönség Edvin Marton új albumának, a Rock Symphonynak legnagyobb slágereit 2016. április 17-én a Budapesti Kongresszusi Központban.

A magyar származású világhírű hegedűművész ötvözi a klasszikus és a rock hangzást, amelynek köszönhetően egyedi hangzásvilágot, különleges zenei atmoszférát teremt a koncertjein.

Edvin Marton rockzenekarával előadja majd mások mellett a Bohemian Rhapsodyt a Queentől, a Nothing Else Matterst a Metallicától, a Clocks című dalt a Coldplaytől, valamint Vivaldi egy művét is színpadra idézi.

Az est különlegessége még, hogy az év crossover koncertjén Edvin Marton egy 1699-es Antonio Stradivari hegedűn fog játszani, amelynek értéke csaknem 7 millió dollár.

Jegyvásárlás: http://www.eventim.hu/hu/jegyek/edvin-marton-rock-symphony-budapest-kongresszusi-kozpont-420893/event.html