hirdetés

Juszt Laci rendesen leoltotta az RTL Klub és a Rádió 1 üdvöskéjét Sebestyén Balázst. A magát celebnek és már már olyan megmondó és igeosztónak hívő Balázs az idős autóvezetőkre volt épp kiakadva. Juszt parádésan lesavazta Balázskát és megosztotta írásában, hogy a legtöbb balesetet épp a rádiós-tévés Balázska korosztálya okozza, nem a nyugdíjasok.

 

Szerdán rettentő felháborodott posztban tudatta, mennyire neheztel azokra a háziorvosokra, akik ötezer forintért simán meghosszabítják az idős úrvezetők jogosítványát, akik szerinte már alkalmatlanok a vezetésre. A műsorvezetőt ezúttal az dúlta fel, hogy egy korosodó sofőr a forgalommal szemben hajott fel az M4-es autóútra.

Sebestyén posztjának hírét vette Juszt László is, aki az oldalán mindenekelőtt közölte: a KSH adatai szerint 2015-ben, – ez a legutóbbi ilyen fellelhető statisztika szerint – a 45 év alattiak 8.808, a 45 év felettiek 5.797 balesetet okoztak.

Majd felhívta Sebestyén figyelmét:
„A 17-65 éves korosztályokból 13.805-en okoztak balesetet, míg az Ön által minősíthetetlen hangnemben ócsárolt 65 év felettiek közül 1.715-en.-közölte Juszt.

„Tisztelettel felhívom a figyelmét arra a tényre is miszerint az Ön korosztálya, a 36 és 45 év közöttiek a 2. legveszélyesebb vezetők, akik ugyanebben az időszakban 3.307 balesetet okoztak – szemben a már említett 65 felettiekkel, akik ugyebár 1.715-öt – sorolta tovább a statisztikákat Juszt, hozzátéve: a Generali biztosító felmérése szerint minden harmadik káreset a negyvenesekkel történik, „a legtöbb baleset okozója vagy elszenvedője négyikszes férfi.”-írta Juszt Laci.