hirdetés

Az Esti Újság úgy tudja, hogy Londonból még tavaly év vége felé eltűnt rejtélyes körülmények között egy kamionnyi Astra Zeneca vakcina, amely meg nem erősített információk szerint valahogy Oroszországba került. A külföldi titkosszolgálatok szerint ezután kezdődött el érdekes módon nem sokkal belendülni a Szputnyik V gyártása, és nem véletlenül. A Szputnyik V összetétele állítólag rémisztően hasonlit a brit vakcinákhoz éppen ezért titkos az orosz receptúra is.

 

Akár egy akciófilm mondhatni a következő eset, amit sem Angliában, sem máshol nem igazán vertek nagydobra a hatóságok a nagy koronavírus elleni vakcina fejlesztési lázban. Lehet kételkedni a történetben, de mi inkább elgondolkodunk rajta, hisz sok benne a sok sok véletlen egybeesés.

Nekünk már kezd érthető válni, hogy az oroszok miért rejtegetik a koronavírus vakcinájuk összetételét. Nem nem azért , mert féltik, hogy ellopják tőlük, hanem azért mert kiderülne rémisztően hasonló az összetétele az Astra Zeneca oltóanyagéhoz. Ez pedig, valljuk be igen nagy sokkot okozhatna. Sőt talán magyarázatot is adna arra, hogy hova tűnhetett Londonból egy kamionnyi vakcina.

A külföldi titkosszolgálatok szerint az eltűnt kamion szállítmánya Oroszországban köthetett ki. Több jel is erre utalhat.

Egyrészt a londoni fura eltűnési ügy idején a Szputnyik V gyártása nem igazán kedződött el. Sőt még az orosz Tiszti Főorvos asszony is szembe ment Putyin elnökkel, aki kérdőre vonta őt az oltások visszatartásával. Érdekes módon rá pár hétre elkezdődött a vakcinák legyártása és beadása Putyin elnök örömére. Feltehetőleg már sikerült analizálni az eltűnt szállítmány tartalmát, amely az Eu előírásoknak is megfelelt. Sőt Magyaroroszág is szerzett ezen Szputnyik vakcinákból nem keveset és pár más ország is. Azonban az orosz vakcina pontos összetétele nem ismert még itthon sem , legalábbis több neves professzor a kérdésünkre azt mondta egyedül a Pfizer vakcina összetételét ismerik, így nyugodt szívvel azt ajánlják főleg a rákos betegeknek.

Persze fentieket figyelembe véve érthető már a nagy orosz titkolózás, komoly nemzetközi botrány lenne belőle, ha kiderülne tényleg a londoni eltűnt vakcinák Moszkva környékén landoltak.

Természetesen próbáltuk hivatalos módon is megkeresni az érintett hatóságokat de egyelőre választ nem kaptunk.

(CsT)