hirdetés

Bajban a népszerű humorista. Kábítószer-birtoklás gyanúja miatt hallgatták ki Rekop György előadóművészt. A humorista szerint nem ő nem a kispesti Escobar.

 

A rendőrség lakossági bejelentés alapján aa Showder klubból is ismert humorista lakásánál jelent meg, ahol kábítószerrel kapcsolatos dolgokat kerestek. Találtak is de nem ez lett a XIX.kerületi rendőrök nagy ügye.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. Kerületi Rendőrkapitányságra 2020. szeptember 29-én reggel érkezett bejelentés arról, hogy a XIX. kerület Bethlen Gábor utcában lévő egyik lakás erkélyén fűnek látszó növények vannak. A kerületi rendőrök a bejelentés alapján kimentek a helyszínre, ahol kutatást tartottak. A kutatás során a nyomozók kábítószergyanús növényi származékot, valamint két kábítószergyanús növényt találtak és foglaltak le, továbbá az ott lakó R. Gy.-t és L. K.-t elfogták, majd előállították a kerületi rend-őrkapitányságra. A nyomozók R. Gy.-t kábítószer-birtoklás bűntett gyanúja miatt, míg L. K.-t kábítószer-birtoklás vétség gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként-írt a rendőrség. – írta válaszában a BRFK kommunikációs osztálya a lapnak.

A humorsita nem titkolja az esetet, de szerinte az ügy köszönőviszonyban sincs a valósággal.

Egy pár füves cigiről van szó, csekély mennyiségről, alkalmi fogyasztásról, csak vannak jóakaróim, akik felnyomtak, és most úgy állít be a sajtó, mintha én lennék a kispesti Pablo Escobar. Vicc, hogy a 21. század Európai Uniójában ez még téma-írta a gyanúsított humorista.

(ajtai)