hirdetés

A súlyos motorbalesetet szenvedő Rékasi Károly jobban van. Bár mág intenzív osztályon ápolják, állapota stabil a közismert színésznek. Az orvosok szerint Rékasi felépülése jó pár hetet vesz majd igénybe.

rékasi baleset

 

A tegnap súlyos balesetet szenvedett színész, motorjával egy autónak ütközött. A baleset körülményeit a rendőrség már vizsgálja. Rékasit megműtötték, állapota stabil. Tény kérdése, hogy a Barátok Közt sztárja hálát adhat a Mindenhatónak, hogy túlélte az ütközést, hisz nagyobb baj is lehetett volna. A színész családja az következő közleményt juttatta el a sajtó részére:

A hozzátartozók köszönik azt a sok segítséget, szeretet és jókívánságot, ami az elmúlt napokban Károly és feléjük irányult, valamint a Honvédkórház dolgozóinak áldozatos munkáját. Kérésükre tájékoztatjuk az érdeklődőket arról, hogy a színész állapota stabil, eszméletén van, nincs lélegeztető gépen. Rékasi Károly a baleset során fejsérülést, valamint boka-, medence- és combcsonttörést szenvedett. Ez utóbbit kedden megoperálták. A beavatkozás jól sikerült, de hosszú, több hetes gyógyulási folyamatnak néz elébe. A gerincvelő nem érintett a sérülésben. A fejsérülése is javulóban van. Jelenleg intenzív osztályon ápolják, de az állapotától függően – lehetőség szerint napokon belül –, baleseti sebészeti osztályon folytatják az ápolását.

Rékasi jelenleg nincs olyan állapotban, hogy a sajtó megkeresésének eleget tudjon tenni, így a hozzátartozók ezúton tisztelettel kérik a sajtó képviselőinek és az érdeklődők türelmét és megértését, hogy ezzel is segítsék Károly felgyógyulását. Amennyiben Károly állapotában további pozitív változás történik, arról a hozzátartozók közleményben tájékoztatást adnak.