hirdetés

Újabb magyar futballsiker. Ivan Rakitic, a horvát válogatott Eb-búcsúja után egy adriai vakációra érkezett a magyar miniszterelnök legkedveltebb gázszerelőjének a Zadar melletti tengerparti luxusvillájába. Ez az igazi siker. A villa Maria takaros kégli és alig kerülhetett többe, mint hétszázmillió forint.

rakitic-mészáros mária villa-zadarski

A Zadarski.hr horvát oldal lencsevégre kapta Ivan Rakiticet, a Barcelona sztárját, amint megérkezik a magyar miniszterelnök legkedveltebb gázszerelő barátjának a luxusvillájába. A horvát lap közli, hogy az Osijek horvát fociklub magyar tulajdonosának, a felcsúti polgármester Mészáros Lőrincnek a birtokában van.

Mészáros Lőrinc vagyonnyilatkozatában valóban szerepel egy Vir szigetén lévő ingatlan, a most lefotózott kérdéses takaros kis villa azonban nem ott, hanem Ugljan szigetén található. Így nem tudni, hogy most akkor több villája van Orbán miniszterelnök úr legkedvesebb barátjának vagy csak elírás történt.

A Zadar melletti luxusnyaralót évekkel ezelőtt építették, de a magyar milliárdos gázszerelő csak tavaly vette meg, 2,2 millió euróért, azaz közel 700 millió forintért.

(Fotó: zadarski.hr)