hirdetés

Vádat emeltek a JLS nevű formáció egykori tagja, Oritse Williams ellen. A zenésznek azért kell felelnie, mert egyik turnéja során megerőszakolta 20 éves rajongóját.

NON EXCLUSIVE PICTURE: PAUL TREADWAY / MATRIXPICTURES.CO.UK PLEASE CREDIT ALL USES WORLD RIGHTS   British singer Oritse Williams attends The Prince's Trust and Samsung Celebrate Success Awards 2015 at Odeon Leicester square in London. MARCH 12th 2015 REF: PTY 15796    March 12, 2015Oritse a vádak szerint egy angliai klubban népszerűsítette 2016-os albumát, majd a fellépés után két lányt hívott a szobájába, ahol egy haverjával iszogatott. A lányok nagy rajongói voltak, ezért örültek a meghívásnak: fel is mentek a zenészhez, de egyikük lent hagyta a táskáját, és amíg visszament érte, barátnőjét Oritse megerőszakolta, barátja, Jamien Nagadhana pedig szexuálisan zaklatta.

A letartóztatás után a tettesek tagadták a vádakat, de úgy tűnik, a bíróságon elég bizonyíték gyűlt össze ellenük – írja a Daily Mail . Oritse zenekarával egyébként az angol X-Faktorban tűnt fel először.