hirdetés

Balesetet okozott a popsztár. Robbie Williams már nemcsak szíveket, de kezeket is tör. A világsztár angliai turnéján egy szerencsétlenül sikerült mozdulattól rajongói közé esett, amelynek az lett az eredménye, hogy az első sorban csápoló Margaret Nash karja eltörött.

robbie-i

Az énekes épp pacsizni akart a színpadról, amikor leszédült, egyenesen a nő karjába, ami ez esetben nem szerelemmel, hanem kórházi ügyelettel végződött. A sérült nő nem kívánt nyilatkozni egy újságnak sem, de barátnője elmondta, hogy még mindig nagy fájdalmai vannak.

Nem is azért volt mérges, hogy mi történt, inkább az bántotta, hogy nem tudta végignézni a show-t – mesélte az informátor, aki hozzátette, hogy Robbie produkciós managere minden számlát fizetett a kartöréssel kapcsolatban. Margaret lánya azonban nem volt ilyen megértő.

Ráesett az anyámra, és még csak annyit sem mond, hogy elnézést – fakadt ki a nő lánya a Robbie-nak küldött Twitter-üzenetében. A rockernek egyébként nem ez volt az első olyan incidense: 2006-ban egy menő táncmozdulatot akart bemutatni, és orra bukott, bár akkor csak neki fájt a landolás.