hirdetés

Készülünk a Románok ellen. Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya alig várja a románok elleni pénteki, illetve a három nappal később sorra kerülő északírek elleni Európa-bajnoki selejtezőt. A német szakember azonban óvatos pontokról nem beszél.

storck trikolór

Nagyon örülök, hogy végre elkezdtük a felkészülést, szerencsére nincsenek sérültjeink. Ma még külön csoportokban tréningeztünk, de holnap már együtt gyakorol a csapat. Tisztában vagyok vele, hogy Magyarországon mennyire felfokozott várakozás előzi meg a románok elleni összecsapást, Telkin kívül mindenhol megállítottak, és kérdezgettek, sok sikert kívántak. Most végre nyugodt környezetben vagyunk  – nyilatkozta sajtótájékoztatóján a német szakember Bernd Storck,a magyar válogatott kapitánya.

Mint az ismeretes Storck még Dárdai Páltól vette át a nemzeti csapat irányítását, miután a berlini Hertha bejelentette Dárdai eddig edzősködhetett  a válogatottnál, de már a Bundesligában kell bizonyítania. Mindez hatalmas közfelháborodást okozott a szurkolókban. Persze Storck érkezése sem volt sétagalopp, mert a német szakember miatt több magyar utánpótlás válogatott edző is elment. Nos Bernd Storck most bizonyíthat a kétkedőknek, hisz a nagy rivális románok ellen debütál a kispadon.  A románok elleni összecsapásra pénteken 20.45 órától kerül sor a Groupama Arénában.