hirdetés

A Pitt–Jolie háború elkezdődött. Teljesen elzárta apjuk elől a gyerekeket Angelina Jolie, az Oscar-díjas színésznő azt sem engedi, hogy Brad Pitt az otthonukban felkeresse őket. Ilyet tenni nem szép dolog, hisz ez a gyerekenek sem jó.
angelina-jolie-es-a-gyerekekJolie közeli ismerősei szerint hónapok óta érett a színésznőben az elhatározás, hogy véget vet 12 éve tartó kapcsolatuknak, de a végsőkig kitartott. Hosszú és gyötrelmes válóper elé néz Hollywood első számú álompárja.

A MailOnline információi szerint Angelina Jolie hite nem sokkal 2014-ben tartott esküvőjük után rendült meg először Brad Pittben. A friss házasok a nyári, romantikus kézfogó után közös filmjük forgatására utaztak Máltára, ahol egy válságba kerülő, házasságát menteni próbáló párt alakítottak. Már a film bemutatója körül hallani lehetett, hogy a film sötét témája az ő kapcsolatukra is rányomta a bélyegét, Jolie pedig több interjúban is beismerte: sokat veszekednek. Az ok első körben nem a féltékenység volt, hanem Pitt rendszeres alkohol- és marihuánafogyasztása.

Az ismerősök szerint a fordulat az Szövetségesek című film forgatása közben következett be, Jolie ugyanis a fejébe vette, hogy Pitt összeszűri a levet francia kolléganőjével, Marion Cotillard-ral, akivel a közös munka során igen jó barátságba kerültek.

Angelina az egyik nap fúriaként rontott be a forgatásra, hogy számonkérje Marionon a férjével folytatott viszonyt – mondta a People magazinnak az egyik ismerős. – Rendkívül kínos volt, főleg, hogy Ma­rionnak esze ágában sem volt elcsábítani Bradet, és fordítva.

A kellemetlen közjáték után csak tovább mérgesedett a kapcsolat a házaspár között. Míg Brad korábban rendszeresen elkísérte nejét jószolgálati útjaira, az utóbbi egy évben már sehova nem ment vele. Egyre ritkábban jelentek meg együtt, miközben hétköznapjaikat, otthonukat is elárasztotta a káosz. A Daily Mail értesülései szerint Jolie maga sem tudta már kézben tartani a hat gyereket, akik gyakran iskolába sem jártak, Los Angeles-i birtokukon, a direkt nekik épített játszóbarlangban bujkáltak napokig, a családban megszűnt a fegyelem. A színésznő a kialakult káoszért férjét hibáztatta, aki emiatt gyakran kapott dührohamokat. Az álompár gyorsvonati sebességgel haladt az összeomlás felé.

A Jolie–Pitt házaspár válásának hírére azonnal beindult a találgatás, több, pénteken megjelenő magazin is arról számolt be, hogy Pitt korábbi felesége, Jennifer Aniston is a szakítást fontolgatja. A Jóbarátok egykori sztárja persze azonnal cáfolta a híreket, és kijelentette: Justin Theroux-val való házassága szilárdabb és boldogabb, mint valaha.