hirdetés

A klímaváltozás égető kérdésére próbálja felhívni a figyelmet az énekes. A jelenséggel járó következmények hatására ugyanis egyáltalán nem garantált, hogy lesz rá lehetőség meghallgatnia az emberiségnek 100 év múlva Pharrell dalát.
PARIS, FRANCE - JULY 04:  Pharrell Williams attends the Chanel Haute Couture Fall/Winter 2017-2018 show as part of Haute Couture Paris Fashion Week on July 4, 2017 in Paris, France.  (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)A Louis XIII konyakmárkával együttműködve készült el a szám, amit egy speciális hanglemezre vettek fel. A palackozóüzem pincéjében helyezték el egy széfben, ami elvileg megőrzi az utókornak a szerzeményt. Rosszabb esetben a tengerszint emelkedése miatt már az egész kóceráj víz alatt lesz 2117-ben, a dal pedig megsemmisül.

Ez egy igazán művészi projekt, ami el fog veszni, ha nem teszünk valamit a globális felmelegedés ellen. Nagyon jó ötletnek tartom, hogy a Louis XIII ennyire gondol a jövőre. Mindannyiunknak ezt kellene tennünk. Ha 2117-ben ezt a dalomat hallgatják, az azt jeleni, hogy sikerült – nyilatkozta az énekes.