hirdetés

Péppé verték Tekashit
2023-03-22 22:49

Nem volt jó napja az amerikai botrányhős rappernek Tekashinak. Szó szerint brutálisan megverte egy csapat férfi egy floridai edzőterem mosdójában. A véres támadásról felvétel is készült, amelyet egy Twitter-oldalon tettek közzé.

 

A 26 éves zenészt – aki korábban börtönben is volt – kórházba szállították, miután állítólag megtámadták egy dél-floridai LA Fitness mosdójában. A Twitteren közzétett videón két férfi látható, amint 6ix9ine felett állnak, miközben a mosdó padlóján fetrengve próbálja védeni a fejét az ütésektől a rapper – írja a New York Post.

A férfi azt kiabálta neki, hogy fogd be a pofád, Közben a hatást rugdalják és a fejét üti Tekashinak.

A rapper véres arccal sétált ki a mosdóból, miután a videót készítő azt mondja neki, hogy a rajongója. Tekashi 6ix9ine ügyvédje a TMZ-nek elmondta, hogy a brooklyni születésű férfi a szaunában volt, amikor véletlenszerűen több férfi is ráugrott, amikor nem volt mellette biztonsági őr.

A rendőrséget és a mentőket hívták, a rappert pedig mentővel szállították kórházba. 6ix9ine sérüléseket szenvedett az állkapcsán, a bordáin és a hátán is.

A Nine Trey Gangsta Bloods bandában játszott szerepe miatt 2019-ben két év börtönbüntetésre ítélték. Több évtizedes börtönbüntetés várt rá zsarolás és más vádak miatt, de elfogadta a vádalkut, amely csökkentette a büntetését, cserébe azért, hogy segít a szövetségieknek a korábbi bloodsos társai letartóztatásában.