hirdetés

Paul Simon megúszta
2014-06-19 08:17

Megúszták. Ejtették ugyanis a Paul Simon és Edie Brickell énekes házaspár verekedési ügyét. Így a sztárpár úgy tűnik együtt marad és a családi balhénak sem lesz további bírósági herce-hurca a vége.

Brickell április végén az otthonukhoz érkező rendőröknek azr mondta, hogy a férje Paul Simon meglökte, mire ő megütötte. A helyszínre érkező rendőrök szerint Simonnak egy felszínes vágás volt a fülén, az ittasnak tűnő asszony csuklóján pedig véraláfutás látszott. A családi perpatvarról azon kívül semmi nem szivárgott ki, amit az énekesnő állított, hogy férje 22 évi házasság után olyat tett, amivel „összetörte a szívét”. Egy bírósági meghallgatáson azonban már azt nyilatkozták a sajtónak, hogy minden rendben van közöttük. A keddi tárgyaláson egyikük sem jelent meg, az ügyész pedig az ügy elejtését kérte a bírótól.

A tizenkétszeres Grammy-díjas, 72 éves Paul Simon, a Dalszerzők és a Rock and Roll Hírességek Csarnokának tagja a világhírű Simon és Garfunkel duó tagja volt 1971-ig, majd szólókarriert csinált. Még most is aktívan zenél, márciusban zárult amerikai turnéja Stinggel. A 48 éves Edie Brickell folk-rock énekes-dalszerző 1992-ben ment feleségül Paul Simonhoz. A házaspárnak három gyereke van.