hirdetés

Súlyos, életveszélyes állapotban vitték kórházba az EDDA frontemberét.  Pataky Attila állítólag elkapta a most fertőző gasztroenteritisz betegséget, azaz gyomor-bélhurut fertőzést. A popsztárnak többliternyi vért adtak.

Budapest, 2008. augusztus 11. Pataky Attila az Edda együttes énekese a Nagyszínpadon, augusztus 11-én este, amikor a mínusz egyedik nappal, a Magyar Dal Napjával megkezdõdött a Sziget Fesztivál a Hajógyári-szigeten. MTI Fotó: Kollányi Péter

Nincs túl jó bőrben, de a helyzethez képest kiválóan van az EDDA énekese. Sajnos bekapott egy igen kellemetlen fertőzést Pataky. Az erős hasmenéstől felszakadtak az erei, emiatt került kórházba. Vérének 30-35%-át elveszítette a jól értesültek szerint, de hála a gyors orvosi beavatkozásnak, ma már sokkal jobban van.

Pataky betegsége miatt az EDDA két nagyon fontos év végi koncertidőpontját át kell tenni későbbi időpontra.

Rövid időn belül pótoljuk a koncerteket, és még extrákkal is megtoldjuk! Lett volna még 30-án egy mezőkövesdi előszilveszteri fellépésem is. Drága földijeim, februárban egy farsangi ajándékbulival pótolom a fellépést – mondta a lapnak a Chemtrail-hívő Attila.