hirdetés

Dráma. Vezetés közben lett rosszul és halt meg Gesztesi Károly színművész. A nagy maci alkatú, jókedvű Gesztesi 56 éves volt. Állítólag infarktust kapott pedig mennyi mindent tervezett még és mindez pár száz méterre történt a MÁV Kórháztól.

Gesztesi Budapesten a Podmaniczky utcánál lett váratlanul rosszul vezetés közben. Arra még volt ereje, hogy a kocsijával félreálljon, alig pár száz méterre a MÁV Kórháztól vagy épp a Mentősök Központjától. Hiába jött a segítség és próbálták 50 percen keresztül újraéleszteni Gesztesit, az orvosok nem jártak sikerrel.

Gesztesi újra formában volt, kezdett újra önmaga lenni és kilábalt a gödörből. Sok terve volt Gesztesinek, fellépése is volt bőven, és felkérést is kapott egy filmszerepre is. Azonban elment, egész fiatalon, váratlanul.

Volt felesége Liptai Claudia közösségi oldalán búcsúzott egykori férjétől, kislánya apjától.

Fekete négyzet és néhány szívbemarkoló gondolat jelzi Liptai Klaudia mérhetetlen fájdalmát. A történtek mélyen megrázták a műsorvezetőnőt – úgy érzi, lelkének egy részét veszítette el.

Ma meghalt egy részem. Zokogok aztán tompán nézek magam elé. Aztán azt érzem Biztos csak valaki félreértett valamit és hamarosan telefonálsz. Magamhoz szorítom Pankát aki 13 évesen élete legnagyobb fájdalmát éli át. Szörnyű napok hetek évek várnak ránk.Örökké hálás leszek a sorsnak, hogy édesapja vagy Pankának és a fiúknak, akik mind rajongásig imádnak. ……Felfoghatatlan és feldolgozhatatlan. Nem tudok búcsúzni. Ma meghalt a lelkem egy része Tobika.-írta Liptai.