hirdetés

Amikor már poharak is törtek, a Cosmopolitan Hotel biztonsági szolgálata kitessékelte a szállodából a börtönviselt amerikaifutball-sztárt, aki a TMZ hírportál beszámolója alapján minősíthetetlenül viselkedett.
OJ SimpsonO. J. Simpson (70) több Las Vegas-i bárban is megfordult a szabadlábra helyezése óta, de eddig elkerülte a botrány. Szerda este azonban annyira felöntött a garatra, hogy rakoncátlan viselkedésével a Clique bár vendégei¬nek nyugalmát zavarta. Állítólag örökre kitiltották a hotel területéről.

A Buffalo Bills amerikaifoci-csapat és a Csupasz pisztoly filmvígjátékok egykori sztárját október elsején helyezték feltételesen szabadlábra, miután kilenc évet leült 33 éves börtönbüntetéséből, amelyet csoportos fegyveres rablásért és testi sértésért kapott. Egy gyűjtőtől akarta visszaszerezni sportrelik¬viáit, de Simpsonról mindenkinek az jut az eszébe, hogy a büntetőperben felmentették volt neje és annak élettársa meggyilkolásának vádja alól, a polgári eljárásban viszont 9 milliárd forintos kártérítés fizetésére kötelezték.