hirdetés

Papcsáknak nehezen ment
2014-03-23 19:01

Áll a bál Zuglóban. Bár már rég meg van és le is adta a FIDESZ egyéni képvislőjelőltjeinek a szükséges ajánlószelvényeket. Több Fideszes szimpatizáns ugyanis nem írt alá a XIV.kerületben, mert Papcsák Ferencet nem kívánják támogatni. Mindez jelzés értékű kis magyar színjáték.

A Bosnyák téren történt meg, hogy a jelnleg országgyűlési képviselőként és polgármesterként is regnáló Papcsák Ferenc fotóját le kellett venni az aláírásgyűjtő pultokról. Több Fideszes szimpatzáns is felháborodva közölte, ennek az embernek ők bizony nem írnak alá semmit.  Tudosítünk döbbenve volt mindennek szem és fültanúja s pestiesen mondva, bíz köpni nyelni nem tudott szerzőnk.  Így kénytelen kelletlen az önkéntesek hosszas tanakodás után levették a képviselő fotóját.

Nos tény kérdése, hogy Papcsák Ferenc személye megosztotta a kerületi FIDESZ-KDNP szimpatizánsokat. Mindebben közrejátszhatott a luxus autója,  a városrész fura beruházásai, amit sorra olyan cégek nyertek, amelyek elfelejtették az alvállalkozóikat kifzetni. De lehet, hogy a csókos közétkeztetési cég  ehetetlen ételei verték ki a biztosítékot Zuglóban.