hirdetés

Pamelát megerőszakolták
2014-05-19 10:26

Döbbenetes vallomást tett Pamela Anderson a Cannes-i Filmfesztiválon. A Baywatch ikonikus sztárja alapítványa, a The Pamela Anderson Foundation sajtótájékoztatóján, kétszáz ember előtt számolt be borzalmas élményeiről, a közönség pedig tátott szájjal, meglepve hallgatta végig a színésznőt.

 

– Nem volt könnyű gyerekkorom. Annak ellenére, hogy szerető szülők neveltek fel, szörnyű dolgokat éltem át. Hatéves koromban a fiú bébiszitter elkezdett molesztálni. Tizenkét évesen, amikor átmentem az egyik barátnőmhöz, aki a fiúja házában fogadott, a srác bátyja megerőszakolt. Először azt mondta, megtanít táblajátékkal játszani, aztán elkezdte masszírozni a hátam, végül megerőszakolt. Ő huszonöt esztendős volt ekkor, nekem ez volt az első heteroszexuális élményem. Pár évvel később hatan erőszakoltak meg az egyik barátom házában – árulta el a rendezvényen az egykori Playboy-nyuszi, aki egy hófehér estélyiben jelent meg a rendezvényen.
– Senki nem számított rá, hogy ilyen információk birtokába jut. Hátborzongató volt – ismerte el az egyik meghívott, aki végighallgatta Pamelát.