hirdetés

Brutális dráma Amerikában. Az egyik közismert NFL sztár öt embert gyilkolt meg, két kisgyermeket is majd a mentális problémákkal küzdő Philip Adams magával is végzett. Ilyen rémtettre rég volt példa.

 

Phillip Adams amerikaifutballista volt az a férfi, aki öt embert, köztük egy neves orvost gyilkolt meg, majd magával is végzett lőfegyverrel csütörtök hajnalban a Dél-Karolina állambeli Rock Hill városában, az Egyesült Államokban – közölte az AP hírügynökség.

Az AP hírügynökség egyik névtelenséget kérő infromátroa szerint a 33 éves NFL játékos a meggyilkolt orvos betege volt.

A helyszínen azonban nemcsak holtan találták az orvost, hanem annak feleségét, az 5 és 9 éves unokájukat, valamint egy ott dolgozó 38 éves férfit is. Egy hatodik személyt súlyos, lőtt sérülésekkel szállítottak kórházba a megyei seriff hivatalának szóvivője, Trent Faris szerint. Az amerikai futballistát néhány órával később találták meg a közelben.

Trent Faris megerősítette, hogy megtalálták a feltételezett elkövetőt, személyét illetően azonban nem közölt hivatalos információt a helyi sheriff hivatala.

A korábbi NFL-sztárjátékos számos amerikaifutball-csapatban játszott hátvédként, köztük a San Francisco 49ersben és az Atlanta Falconsban. Karrierje alatt többször agyrázkódást szenvedett de arról, hogy súlyos mentális zavarokkal küzd eddig nem volt publikus.

(Turi)