hirdetés

Elefánttal gazdagodott a legendás Karthago együttes. A no­vem­ber ele­jén szü­le­tett Arunt fogaták örökbe Takáts Tamásék.

karthagoAmikor a Karthago  zenekar tudomást szerzett az új jövevényről, eldöntötték, hogy ők lesznek az örökbefogadói. Takáts Tamás  Gidófalvy Attila, Szatmári Ferenc és Kiss Zoltán Zéró meglátogatta a jövevényt és hivatalosan is „nevelőszülők” lettek.

Persze, nem véletlen, hogy a banda miért Arunt választotta. Leghíresebb daluknak, a Requiemnek a mindenki által ismert refrénje így szól: Ha hallod majd, az elefántdübörgést…

Hannibál többezer elefánttal indult az Alpokon át meghódítani Rómát, nem sikerült neki. Úgy gondoltuk, akkor majd mi fogjuk ezzel a gyönyörű kiselefánttal – nevetett Takáts Tamás, a Karthago énekese.

A viccet félretéve, az együttesnek minden lemezén rajta van az elefánt, így természetes volt, hogy örökbe fogadjuk Arunt. Aki egyébként nagyon édes volt, mint a kisgyerekek, evett, szaladgált, majd egyszer csak elaludt. Szóval a lényeg, hogy anyagilag támogatjuk és látogatjuk majd folyamatosan közös „gyermekünket”.”