hirdetés

Habony Árpád, Orbán Viktor miniszterelnök főtanácsadója hadi lábon áll nőkkel. Vagy épp rettentő mód falja és fogyasztja őket. Alig ért véget a házassága Kapócs Zsókával, utána azonnal Rómába repült Regős Lili modellel. De mostanában egy másik hölgy társaságát élvezi.

Habony és Regős viszonyáról áprilisban számolt be a Blikk, egy képet is közölt róluk, amint a Liszt Ferenc repülőtérről az olasz fővárosba tartanak. Regőst a Blikk a világ legjobb testű nőjeként említi. A lap szerint az utazás után is gyakran mutatkoztak együtt, ennek ellenére, úgy tűnik, szakítottak.

„Mostanában egy fiatal, modellalkatú lánnyal találkozgat, azonban nem szeretné nagydobra verni a viszonyukat. Jóval óvatosabb, mint azelőtt, ezért nem szeretne elhamarkodni semmit. De az tény, hogy sok időt tölt új kedvesével” – mondta Habonyról egy neve elhallgatását kérő ismerős.

Habony Árpád és Kapócs Zsóka a közel négy évig tartó kapcsolatuk alatt többször szakítottak. A nehézségeket a titokban megtartott esküvő sem tudta megoldani, másfél hónap után felbomlott a házasságuk.