hirdetés

Nem bírta elviselni a szakítást. Jim Carrey exbarátnője öngyilkos lett. Cathriona csodás nő volt, de sok mindennel küzdött, hisz visszahúzódó és paranoiás volt élete utolsó hónapjaiban állítólag. A komikussal történt szakítás másnapján öngyilkosságot követett el.

jim carrey

Az ír születésű Cathriona White-tal az általa hagyott búcsúlevél tanúsága szerint szeptember 24-én szakított Carrey, akivel májusban jöttek össze másodszor. Cathriona szomszédai szerint a pár nem verte nagydobra az újból felvirágzott kapcsolatukat, bár még a nyár elején a lány említette pár szomszédnak, hogy Jim Carreyvel jár, a színészt sosem látták a lány által havi 5000 dollárért bérelt, medencés apartmanban. Annál több volt azonban a kamera, és a biztonsági rendszer, amiket a lány maga szereltetett fel, mintha külső támadástól félne. Szomszédai úgy látták, Cathriona napról napra inkább befelé fordult, és már nem kommunikált senkivel. Vagy már korábban is gond volt közte és az Ace Ventura sztárja közt, vagy épp a sminkmester lány befelé fordulása vert éket közéjük.

Cathriona White édesanyja a lány halála után teljesen kiborult, képtelen volt értelmesen nyilatkozni az őt kérdező újságíróknak. Az asszony a jövő hónap elején utazik vissza Írországba, hogy a családdal lehessen. Döbbenten állnak a lány öngyilkossága előtt a barátok is, akik már 2012-ben azt is alig akarták elhinni, hogy Cathriona összejöhetett egy ilyen vitathatatlan világsztárral, mint Carrey.

Alig akartuk elhinni – mondta a Daily Mailnek az egyik volt iskolatársa. – Annyi ember közül, sose gondoltuk volna, hogy Cathrionának sikerül megkaparintani egy ilyen férfit. Cathriona mindig helyes lány volt, de sosem volt rámenős. Inkább csöndesnek és félénknek mondanám.

Hogy pontosan mi vezetett a pár szakításához, és hogy Carreynek valójában mekkora szerepe volt a lány öngyilkosságában, az talán sosem derül ki. A színész Cathriona öngyilkossága után szívbe markoló nyilatkozatban emlékezett meg szerelméről, akinek halála mélységesen sokkolta és elszomorította őt.