hirdetés

Jobban van a volt szövetségi kapitány és a Vácot bajnoki címig vezető Csank mester. A neves edzőt koronavírus-fertőzéssel vitték kórházba miután megkapta az első védőoltását.

 

Sokan megijedtünk amikor hallottuk Csank János mestert kórházba vitték a koronavírus miatt. Ledöbbentünk de szerencsére a volt szövetségi kapitány és fővadász, leküzdötte ezt a nyavalyát. Csank állítólag kórházba kerülése elött pár nappal kapott védőoltást.

Tök jól vagyok, nem volt annyira komoly az egész. Nem tudom, hogy tényleg tüdőgyulladásom volt-e, inkább csak én mondtam, hogy az van. Március elsején megkaptam az első oltást, aztán egy héttel később elindult bennem valami, nem éreztem jól magam, éjjel talán lázam is volt, a tüdőmet megtámadhatta a koronavírus. Bementem a csapatorvoshoz, hogy nézzen már meg, mert egy kicsit köhögök. Megnézett, azt mondta, nem néz ki jól a tüdőm, jobb, ha bemegyek a kórházba. Hát bementem, de ma már egy emelettel feljebb vittek, jól érzem magam, bár egyelőre még nem mehetek haza.-közölte a mester.

Csank nem titkolta , hogy a kínai Siropharm vakcinával oltották be, de nem tudja az oltásnak, a vírusnak ész kórházba kerülésnek van-e egymáshoz köze.

(T)