hirdetés

 Benedict Cumberbatch a minap a skót fővárosba, Edinburgh-ba repült, hogy megkérje kedvese kezét leendő anyósától. Sophie Hunter színházigazgatóval öt éve alkotnak egy párt.

Benedict Cumberbatch_Sophie Hunter

A lánykérés körülményeiről egyelőre még nem tudni, azt azonban biztosra vehetjük, hogy a jövendőbeli örömanya áldását adta a frigyre, ugyanis Cumberbatch szülei, miután fiuk hazatért, egy 324 fontos hirdetésben, a Times, Közelgő esküvők rovatában jelentették be az alábbi hírt.

 

“Mr. BT.Cumberbatch és Miss S.I. Hunter: Bejelentjük Benedict – Wanda és Timothy Cumberbatch fia, London – valamint Sophie – Katharine Hunter, Edinburgh és Charles Hunter, London – eljegyzését.”

A fiatal pár egyébként 2009-ben jelent meg először nyilvánosan, a French Open egyik teniszmérkőzésén fotózták le őket. A filmbéli szerepe alapján fanyar humorú, kesernyés stílusú Mr. Holmes, civilben persze melegszívű fiatalember egy interjúban néhány évvel ezelőtt kifejtette, hogy mit gondol a házasságról és a nőkről:

“Egy nő, aki egy beszédkészségével elragadtatást csal az arcodra – roppant szexi. De hiszek abban is, hogy a humor is nagyon fontos tulajdonság. És szerintem az is szexissé tesz egy nőt, ha képes jól együtt dolgozni másokkal. A kapcsolat pedig olyan, mint egy páros mérkőzés a teniszben. Jól kell tudnotok együtt dolgozni, ha sokáig társak akartok maradni.”