hirdetés

Stallone is a szexbotrányok közepén találta magát. A vád szerint 16 éves lányt zaklatott az akkor 40 éves színész.
Egy, a Daily Mail című lap birtokába jutott 1986-os rendőrségi jelentés szerint az akkor 40 éves világsztár megtámadott és szexuálisan zaklatott egy 16 éves lányt Las Vegasban.

stallone-1Stallone a Túl a csúcson című filmjét forgatta, az egyelőre meg nem nevezett áldozat pedig a családjával nyaralt a városban. A lány a Hilton hotelben találkozott a színésszel, akitől autogrammot kért.

A színész testőre, Mike de Luca ezután odament a fiatalhoz és megkérdezte, mi lenne, ha Stallone érdeklődést mutatna iránta. A lány pozitív választ adott, így kapott egy kulcsot Stallone szobájához, ahol este találkoztak.

A színész és a lány lefeküdtek egymással, aztán megjelent a testőr is, aki csatlakozni szeretett volna. A lány ebbe már nem ment bele. Ekkor arra kényszerítették, hogy orálisan kielégítse a testőrt.

Később Stallone és de Luca megfenyegették, hogy bántalmazni fogják, ha bárkinek beszélni mer a történtekről.

Laura Meltzer, a Las Vegas-i rendőrfőkapitányság szóvivője szerint a Daily Mail birtokába jutott jelentés hitelessége megkérdőjelezhető. John Samolovitch nyugalmazott detektív, a város szexuális bűnözés elleni csoportjának akkori vezetője ugyanakkor úgy véli, a jelentés hitelességéhez nem fér kétség.

Stallone és de Luca ellen állítólag azért nem indult akkor eljárás, mert a lány annyira meg volt rettenve, hogy végül inkább nem akart feljelentést tenni.

Stallone szóvivője, Michelle Bega röviden kommentálta az ügyet: “Nevetséges, határozottan fals történet.” Stallone szerint meg sem történt.