hirdetés

Aggódnak a rajongók az Omega énekeséért. Állítólag egy másik intézménybe szállították Kóbor Jánost, akit már egy hete kórházban tartanak koronavírusos betegsége miatt. Mint ismert az Omega frontembere nem oltatta be magát a halálos kór ellen. Kóbor állapotáról sajnos nem sokat tudni.

 

Az Omega énekesét a felesége, Deme Zsóka szállította be autóval a kórházba múlt hét kedden. Az énekes állapotáról nem sokat tudni, mivel családja teljes hírzárlatot rendelt el. A hírzárlatnak egyetlen oka van: Zsóka nem szereti, ha negatív gondolatok veszik őket körbe. Mindig is azt vallotta, pozitívan kell gondolkodni, nem szabad a rossz dolgokat bevonzani. Ezért sem akarja, hogy aggasztó hírek jelenjenek meg a férjéről – mondta korábban a házaspár egyik ismerőse.

Az Omega-rajongók sokasága jókívánságaikat fejezték ki az együttes Facebook-oldalán. Mielőbbi gyógyulást! Még várjuk a nagy 2022-es koncertet!– írta egyikük.

A zenekar gitárosa, Molnár György Elefánt csak annyit mondott, négy-öt nap múlva lesznek újabb hírek Kóbor János állapotáról; ha minden jól megy, talán haza is engedik. Csak remélni tudjuk, hogy ez valóban így lesz. Nagy terveink vannak, jövőre lesz hatvanéves az Omega, és hatalmas jubileumi bulival készülünk, amin ott kell lennie Meckynek. – mondta a zenekar gitárosa.

Reméljük Kóbor hamar felépül. Az fura, hogyha minden rendben van vele, akkor miért nem ad ki a családja egy közleményt, ha pedig nincs jól azt se kellene titkolni, ha már Magyarország egyik legismertebb és legszeretettebb zenésze, a rajongók talán megérdemelnek ennyit.

(Ajtai)