hirdetés

Pszichiátriára került Bam Margera, a Jackass sztárja.  Az egykoron szebb napokat látott celebet a testvére kétségbeesetten kereste a közösségi oldalán, miután Bem azzal fenyegetőzött, hogy halálra drogozza magát, ha nem láthatja a gyermekét. Majdnem be is váltotta ígéretet a tévés celeb. 

Ahogyan arról hétfő reggel a Blikk is beszámolt, az egykori gördeszkás testvére, Jess Bargera a Twitter-oldalán tett közzé egy posztot, amelyben híres testvérét kereste. A férfi azután néhány nappal tűnt el, hogy egy megrázó posztot tett közzé, amelyben elkeseredetten fenyegetőzött:

Addig fogok cracket szívni a csövesekkel a sétányon, amíg meg nem halok. Hacsak nem hozod ide hozzám Phoenixet. Kezdj neki, Nikki, vagy bárki, aki segíteni akar. Phoenixet akarom – hangzott el, az azóta már eltávolított videóban, amelyben a feleségére Nikki Boydra és 5 éves kisfiukra, Phoenixre utalt.

Bem és Nikki kapcsolata nem felhőtlen úgy tűnik és a gyermekét sem láthatja a Jackass sztárja, ami fura.  Az aggódó testvére a posztjában azt írta, hogy a férfit a rendőrség is keresi, de úgy érzi, nincs annyi idő, hogy végigmenjenek a hivatalos procedúrán.

A Jackass-filmekből ismert férfit Danny Trejo amerikai színész tacoéttermében találták meg, miután a hatóságok lenyomozták a mobiltelefonját. A TMZ információ szerint amikor a kiérkező rendőrök rátaláltak Bam-re, igencsak zavartan viselkedett és összefüggéstelenül beszélt. Mivel a napokban öngyilkossági kísérletet emlegetett, így ez elegendő ok volt arra, hogy komolyabb segítségért forduljanak: pszichiátriai csapatot hívták a sztárhoz az egyenruhások.

A lap szerint Margerát egy egészségügyi intézményben ápoljak jelenleg, ahol pár napot biztosan benntartják.