hirdetés

Nem csitulnak a kedélyek a Jolie–Pitt házaspár körül, sőt úgy tűnik, mindennél nagyobb botrány van készülőben. Kiderült ugyanis, hogy a nyomozók azt gyanítják, hogy a színész gyakran kezet emelet a feleségére is.

angelina-jolie-es-a-gyerekekEgyre durvább dolgokkal vádolják Brad Pittet, aki úgy látszik, hogy sokkal komolyabb bajban van, mint ahogy eddig hittük. A TMZ információi alapján ugyanis a nyomozók most már nemcsak a színész és a fia, Maddox közti vitára és az állítólagos pofonra koncentrálnak, de azt is próbálják kideríteni, hogy Pitt vajon bántott-e mást is a családjából. A nyomozók a kihallgatások és az eddigi információk alapján arra következtetnek, hogy Pitt gyakran veszekedett Angelinával, és több alkalommal el is járt a keze, ráadásul a gyerekek szeme láttára.

A Jolie-hoz közel álló ismerősök szerint az utóbbi fél évben a gyerekek egytől egyig féltek kettesben maradni az apjukkal, és bár Maddoxnak valóban különösen rossz volt a viszonya vele, a többi gyerek sem érezte magát biztonságban a közelében. Ha bebizonyosodnak a vádak, akkor biztos, hogy Pitt lemondhat a gyerekek láthatási jogáról és bíróság előtt kell felelnie a tetteiért.