hirdetés

A sztárpár Mila Kunis és Ashton Kutcher elvileg már idén áprilisban össze akart házasodni, majd nyáron a barátaikkal közösen ünnepelték volna meg esküvőjüket Franciaországban. Ezeket a terveket azonban sztornózták.

mila és ashton

Mila Kunis és Ashton Kutcher , akik év eleje óta járnak jegyben és már most várják első gyereküket, a „Radar Online” értesülései szerint 2015 júliusára tolták esküvőjüket. Egy közeli barátjuk arról számolt be a portálnak, hogy kislányuk az első: „Az esküvő jövő júliusban lesz megtartva. Először kislányukra szeretnének koncentrálni, és egy év egész érthetőnek tűnik.”
A „Két pasi meg egy kicsi” című sorozat sztárjának a családja már alig bírja kivárni, hogy fiúk végre feleségül vegye Milát: „Ashton szülei régimódiak és szeretik Milát. Szinte egyszerre lettek ismertek. Mila épp ezért nem hagyja, hogy Ashton elszálljon magától, de ez fordítva is igaz.”
A sztárpár nem tervezett nagy esküvőt: „Egy pár kolléga lesz jelen az ’Azok a 70-es évek’-ből. Nagyon gyakran lógnak együtt az eredeti stábtagokkal. Sőt, Danny Masterson lehet, hogy Ashton tanúja lesz. Ashton és ő olyanok, mint a tesók.”