hirdetés

Mondhatni teljesen tönkrement a világbajnok öklöző, Antonio Tarver, így nem véletlen, hogy a korábbi félnehézsúlyú bokszvilágbajnok 47 évesen is újabb mérkőzéseket vállal. Szorult anyagi helyzetét pedig csak súlyosbította a bíróság azon ítélete, amely 750 ezer dollár elmaradt gyerektartást ítélt meg tizenéves lánya számára.

antonia traver

A bíró felszólította Tarvert, hogy szolgáltassa át minden ingóságát – köztük az 1996-os atlantai olimpián szerzett bronzérmét, világbajnoki öveit és gépkocsiját is – gyermeke anyjának, hogy azokból fedezhesse a megítélt összeget.

Komolyan kicsinálsz, ember! Hogyan fogok melóba járni? Hogyan fogok eljutni az edzéseimre? Hogyan fogom eltartani magamat autó nélkül? – idézte a bíróságon tett nyilatkozatát a Profiboksz.hu.

A bírósági jegyzőkönyv szerint azonban Tarver ennél is tovább ment.

Hogyan maradhatnék nyugodt, amikor az egész életemet elveszed tőlem? Mindenemtől megfosztasz. A 2012-es vereségem és eltiltásom óta nem keresek szinte semmit. Kölcsönökből tartom fent magam, azokból fizetem a számláimat. Egyik hitelből fizetem a másikat, totál csóró vagyok. Most már autóm sincs, így tuti nem lesz bevételem sem. Ehhez csak gratulálni tudok! – tette hozzá Tarver.