hirdetés

Nem fizette a gyerektartást ezért körözték. Az X-Faktor egykori sztárja Király L.Norbi ezért került bajba. Mostanra pedig már el is ítélték a celebet.
király l.norbiA Szigetszentmiklósi Járásbíróság tegnap tartotta meg Király L. Norbi tárgyalását: a bíróság 1 év fogházban letöltendő, végrehajtásában 2 évre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte az énekest .

Király L. Norbert és volt felesége között nem sokkal most ötéves gyermekük születése után mérgesedett el a viszony, végül az egykori szerelmesek a válás mellett döntöttek. Szinte ezzel párhuzamosan a fiatalember fellépései is ritkulni kezdtek. Azt az énekes Facebook-oldaláról is tudni lehetett, hogy ő és volt neje nincsenek jóban.

Király L. Norbert felvette a kapcsolatot a rendőrséggel, hiszen nem veszett el, nem tűnt el, így körözni sem kell. Új helyre költözött, dolgozik és éli az életét, de az tény, hogy a volt feleségével nem értenek egyet a gyerektartással kapcsolatos kérdésekben. Ám ezek tisztázása és a megegyezés is folyamatban van, a felek dolgoznak azon, hogy ez az ügy minél előbb rendeződjön – nyilatkozta Király menedzsere .